Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle uçmak

Rüyada göle uçmak

Rüyada göle uçmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine tabir olunur.

Rüyada göle uçmak gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada göl üzerinde uçmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla göle uçmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalettir.

Rüyada gölün üzerinde uçmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün üstünde uçmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gelirinin artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada göle uçmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göl üstünde uçmak böylece kendine güveneceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada deniz yada göl görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada gölde tekne görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments