Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun dibinden yüzmek

Rüyada havuzun dibinden yüzmek

Rüyada havuzun dibinden yüzmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, her zaman çok üzgün olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına tabir olunur.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun dibine dalmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada havuzun dibini görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalettir.

Rüyada havuz dibine dalmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada havuzun dibinde oturmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada havuzda dibe dalmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Rüyada havuzun dibinde olmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments