Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle taş atmak

Rüyada göle taş atmak

Rüyada göle taş atmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada göle taş atmak gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada göle taş atmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada göle olta atmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göle balık atmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine tabir olunur.

Rüyada gölün taşmasını görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada taşan göl görmek bol nimete kavuşulacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Rüyada göle taş attığını görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına yorulur.

Rüyada otobüse taş atmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye taş atmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments