Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle olta atmak

Rüyada göle olta atmak

Rüyada göle olta atmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada göle olta atmak gördüyseniz:

  • Gizli ilişkilere eğilim artabilir.

Rüyada göle olta atmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada suya olta atmak hane içine ay doğacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, alanında marka bir isim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde olta atmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada olta atmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize olta atmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada oltayla yılan yakalamak rahatının kaçacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada oltada balık görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada olta yapmak kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bir anda atılıma geçeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments