Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle girmek

Rüyada göle girmek

Rüyada göle girmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada göle girmek gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada arabayla göle girmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret eder.

Rüyada kirli göle girmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Rüyada balıklı bir göle girmek kısmetlerinin kapanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, işlerin canlanacağına inanılır.

Rüyada yeşil göle girmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu göle girmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, isteklerini yerine getireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göle girmek dertlerin biteceğine, günahların af olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada temiz göle girmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl veya deniz görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments