Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göle girmek

Rüyada yeşil göle girmek

Rüyada yeşil göle girmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, aile hayatında sevinileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil göle girmek gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yeşil göle girmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz göle girmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret eder.

Rüyada balıklı bir göle girmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada göle girmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu göle girmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada arabayla göle girmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, önünün kapanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli göle girmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, hayatının daha kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göl görmek yeni denemelerde bulunacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments