Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su deniz göl görmek

Rüyada su deniz göl görmek

Rüyada su deniz göl görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, mal kaybına uğrayacağına, onlara hocalık edeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kızına daima sahip çıkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada su deniz göl gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada su deniz göl görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl deniz görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada göl ve deniz görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, hastalıklarını yeneceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada deniz ve göl görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret eder.

Rüyada deniz veya göl görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yeni yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl veya deniz görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada göl yada deniz görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada deniz göl görmek insanlara yol göstereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments