Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölden çıkmak

Rüyada gölden çıkmak

Rüyada gölden çıkmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, sıkıntılarının biteceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölden çıkmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada göle girip çıkmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, amacına ulaşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada gölden çıkmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada gölde abdest almak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl ve balık görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada su göl görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl manzaralı ev görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde elle balık tutmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments