Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl ve balık görmek

Rüyada göl ve balık görmek

Rüyada göl ve balık görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine tabir olunur.

Rüyada göl ve balık gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada göl balığı görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yüzünü güldüreceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına yorulur.

Rüyada balıklı göle düşmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, sağlık sorunlarının artacağına delalet eder.

Rüyada göl içinde balık görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balıklı bir göle girmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada gölden balık toplamak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada gölden balık çıkarmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada gölde büyük balık görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen balık görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments