Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölden balık çıkarmak

Rüyada gölden balık çıkarmak

Rüyada gölden balık çıkarmak yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölden balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada gölden balık çıkarmak işlerin yolundan çıkacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada göle balık bırakmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, onlara sanat öğreteceğine, borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada göl balığı görmek zor günlerin geride kalacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde balık tutmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada göl içinde balık görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde büyük balık tutmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada göle balık atmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments