Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde yıkandığını görmek

Rüyada gölde yıkandığını görmek

Rüyada gölde yıkandığını görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hem ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde yıkandığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada van gölü canavarı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin önünde göl görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde kurbağa görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, huzuru yakalayacağına, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Rüyada bulanık göl görmek sıkıntıların büyüyeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göle ayak sokmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir göl görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su gölü görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada gölde dalga görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, yaklaşan güzel günlere, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments