Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünde göl görmek

Rüyada evin önünde göl görmek

Rüyada evin önünde göl görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin önünde göl gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Rüyada evin önünde göl görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine yorulur.

Rüyada evinin önünde göl görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde göl görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada evinin önünü temizlemek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada evin önünde ateş yakmak emellere ulaşılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalettir.

Rüyada evin önünde karınca görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada evinin önünde havuz görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, daima ona hürmet göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin önünde köpek görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments