Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çamaşırını yıkamak

Rüyada birinin çamaşırını yıkamak

Rüyada birinin çamaşırını yıkamak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin çamaşırını yıkamak gördüyseniz:

  • Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kirli çamaşırları yıkamak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, başarısının azalacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada ölü çamaşırı yıkamak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok çamaşır yıkamak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çamaşır yıkamak insan sevindireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin çamaşırını yıkamak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments