Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşırlarını yıkamak

Rüyada çamaşırlarını yıkamak

Rüyada çamaşırlarını yıkamak ortaklıkların bozulacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, amaçlarına ulaşacağına, ailesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada çamaşırlarını yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz iç çamaşırı yıkamak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalettir.

Rüyada sıcak suda çamaşır yıkamak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli çamaşır yıkamak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, önünü göremez olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada birinin çamaşırını yıkamak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölünün çamaşırını yıkamak kimden akıl soracağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır makinesinde yıkamak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü çamaşırı yıkamak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerinin rast gideceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde çamaşır yıkamak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments