Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde dolaşmak

Rüyada gölde dolaşmak

Rüyada gölde dolaşmak nerede hata yaptığını sorgulayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada gölde dolaşmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada gölde kayıkla dolaşmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gölde dolaşmak işinden geri kalacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle dolaşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada ölüyle dolaşmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada camide dolaşmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada cennette dolaşmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments