Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş yeri görmek

Rüyada duş yeri görmek

Rüyada duş yeri görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisine olan güvenin artacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Rüyada duş yeri gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Rüyada duş yeri görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayatının düzene gireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak suyla duş almak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada duşta yıkanmak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta duş almak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine tabir olunur.

Rüyada bayanla duş almak sıkıntılı bir işe girileceğine, malının da hiç olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasıyla duş almak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, işsizseniz işe gireceğinize inanılır.

Rüyada duş almak yıkanmak güzel günlerin geleceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet eder.

Rüyada erkekle duş almak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments