Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl kenarında uyumak

Rüyada göl kenarında uyumak

Rüyada göl kenarında uyumak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göl kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Rüyada göl kenarında uyumak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada göl kenarında oturmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, herkesten ileriye gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Rüyada göl kenarında yürümek insanlardan uzaklaşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölün kenarında oturmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl kenarında ev görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl kenarında yemek yemek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada göl kenarında gezmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments