Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün kenarında oturmak

Rüyada gölün kenarında oturmak

Rüyada gölün kenarında oturmak hayırlı haberlere, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölün kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada göl kenarında oturmak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada gölün kenarında oturmak ilişkilerin noktalanacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl kenarında olmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada göl kenarında yürümek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak huzursuzluklarından kurtulacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl kenarında uyumak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, günah işlemekten korunacağına rivayet eder.

Rüyada göl kenarında yılan görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret eder.

Rüyada göl kenarında yemek yemek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments