Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl kenarında gezmek

Rüyada göl kenarında gezmek

Rüyada göl kenarında gezmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada göl kenarında gezmek gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada göl kenarında gezmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada gölün kenarında oturmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada göl kenarında yürümek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, sonunda mutlu olacağına, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada göl kenarı görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada göl kenarında balık tutmak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Rüyada göl kenarında olmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada göl kenarında oturmak rızkın çoğalacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments