Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü yeşil görmek

Rüyada gökyüzünü yeşil görmek

Rüyada gökyüzünü yeşil görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yeşil gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünü yeşil görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yeşillik görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gökyüzü görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yere inmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden bakmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü mavi görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments