Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde kedi görmek

Rüyada gökyüzünde kedi görmek

Rüyada gökyüzünde kedi görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kedi gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde kedi görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, istediklerini elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yarılmasını görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde kuran ayetleri görmek hile ile mal elde edeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kızıl gökyüzü görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi gökyüzünde görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde işaretler görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, dolayısıyla geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments