Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde kapı görmek

Rüyada gökyüzünde kapı görmek

Rüyada gökyüzünde kapı görmek güzel bir iş fırsatına, huzurunun artacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kapı gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada gökyüzünde kapı görmek çalıştığına değeceğine, birikiminin artacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kapı açıldığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına yorulur.

Rüyada adını gökyüzünde görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde dans etmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kalmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde karga görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments