Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar sıçramak

Rüyada idrar sıçramak

Rüyada idrar sıçramak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, ailesinin de büyük olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar sıçramak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Rüyada üzerine idrar sıçramak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar sıçramak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar sıçradığını görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulur.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek yolunda devam edeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulur.

Rüyada üstüne idrar sıçramak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada yükseklere sıçramak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments