Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne görmek

Rüyada gökyüzüne görmek

Rüyada gökyüzüne görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yoğun stres altında kalacağına, işlerinin çok iyi olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, helal lokmalar yiyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Rüyada gökyüzünde hilal görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde dünyayı görmek husumetlerin başgöstereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Rüyada gökyüzü kırmızı görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde cisim görmek sorunların kalmayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde duman görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü yıldızları görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments