Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yağmak

Rüyada nur yağmak

Rüyada nur yağmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, işiyle nam salacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sevinç ve mutluluğa, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada nur yağmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, güzel günlerinin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada nur yağdığını görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur yağmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntılarının biteceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine nur yağdığını görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada nurlu dede görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, üzüntülü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini nur yüzlü görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada nurlu kapı görmek yalan söylemeye, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments