Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uçan balıklar görmek

Rüyada gökyüzünde uçan balıklar görmek

Rüyada gökyüzünde uçan balıklar görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, dertlerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan balıklar gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde uçan balıklar görmek işte başarılı adımlar atılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde uçtuğunu görmek geçiminin güçleşeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne uçtuğunu görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde uçan adam görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde uçan kuşlar görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments