Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden atlamak

Rüyada gökyüzünden atlamak

Rüyada gökyüzünden atlamak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, şeref ve rütbeye, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden atlamak gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada gökyüzünden atlamak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü mavi görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne uzanan merdiven görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde delik görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde rakam görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde kalp görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments