Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde kalp görmek

Rüyada gökyüzünde kalp görmek

Rüyada gökyüzünde kalp görmek kazancını iki kat arttıracağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, parasının ve malının çoğalacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kalp gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde kalp görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, sıkıntılarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalp nakli olmak tatsızlıkların sona ereceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada kalp para görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yatırımlarının kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada altın kalpli yüzük görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, refah düzeyinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birine kalp masajı yapmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, parasal durumun düzeltileceğine, yaşananları unutturacağına tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde kolye görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada kalp yapmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hastalıklarının biteceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kalp şeklinde altın görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments