Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde ateş topları görmek

Rüyada gökyüzünde ateş topları görmek

Rüyada gökyüzünde ateş topları görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, tüm keyfinin kaçacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ateş topları gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde ateş topları görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşli top görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, malının da hiç olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulur.

Rüyada top ateşi görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada ateş toplarının düştüğünü görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işlerini hafifleteceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ateş görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya delalettir.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne ateş etmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments