Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne uçmak

Rüyada gökyüzüne uçmak

Rüyada gökyüzüne uçmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, refah içinde olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne uçmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak zarar edeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada arabayla gökyüzüne uçmak çok büyük hayır duaları alacağına, kazancının artacağına,, işinden evine gidip geleceğine işarettir.

Rüyada yerden gökyüzüne uçmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne uçmak rahatlığa erileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak gönlünün ferahlayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, isteklerin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde uçakla uçmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments