Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp para görmek

Rüyada kalp para görmek

Rüyada kalp para görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp para gördüyseniz:

  • İş birliği içine girmek, birlikte hareket etmek veya destek almak istediğiniz kişiler belli konularda ilerlemenize yardım etmekten keyif duyabilirler.

Rüyada kalp para görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde balon görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalp şekli görmek maddi zarara uğrayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada falda kalp görmek hayırlı günlerin geleceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, büyük zararlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalpten hasta olmak rızkın ve kısmetin artacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada kalpli saat görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada temiz kalp görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments