Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde iki ay görmek

Rüyada gökyüzünde iki ay görmek

Rüyada gökyüzünde iki ay görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, zor günlerden geçeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde iki ay gördüyseniz:

  • İlişkilerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde iki ay görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada gökyüzü ve ay görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde çok ay görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kafasına göre birini bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, amacına nail olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments