Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece güvercin görmek

Rüyada gece güvercin görmek

Rüyada gece güvercin görmek yanlış kişilere denk geleceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Rüyada gece güvercin gördüyseniz:

  • Sesleri duymazdan gelmenizde fayda var.

Rüyada gece güvercin görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece gezmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada gecelik bakmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gecelik görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada gece teknede olmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dantelli gecelik giymek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, iyilik ve hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe gecelik görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, huzurlu, mutlu olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments