Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bulunmak

Rüyada gökyüzünde bulunmak

Rüyada gökyüzünde bulunmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bulunmak gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Rüyada gökyüzünde bulunmak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cami içinde bulunmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, de elinin bollaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, rahatlayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuaförde bulunmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde bulunmak toparlanmasının da uzun süreceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada öneride bulunmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ona göre davranacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments