Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılmamış çorap görmek

Rüyada açılmamış çorap görmek

Rüyada açılmamış çorap görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada açılmamış çorap gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Rüyada açılmamış çorap görmek başarı için fırsatların artacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizlere açılmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin arasında açıldığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mezar açıldığını görmek sevinç ve sürura, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, onları koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada kapalı birini açılmış görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bol nimete kavuşacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kapı açıldığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments