Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar açıldığını görmek

Rüyada mezar açıldığını görmek

Rüyada mezar açıldığını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar açıldığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada mezar açılmasını görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, hayatını yoluna sokacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Rüyada mezarlığın açıldığını görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada mezarların açıldığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar açılması görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar açıldığını görmek yükseleceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Rüyada mezarın açılmasını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeni açılmış mezar görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments