Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı birini açılmış görmek

Rüyada kapalı birini açılmış görmek

Rüyada kapalı birini açılmış görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Rüyada kapalı birini açılmış gördüyseniz:

  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı birinin açıldığını görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı kadının açıldığını görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı birini açılmış görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalıyken açıldığını görmek bereketin geleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına inanılır.

Rüyada ışık açıp kapamak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabının açıldığını görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada açılış görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments