Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bebek görmek

Rüyada gökyüzünde bebek görmek

Rüyada gökyüzünde bebek görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde bebek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Rüyada gökyüzünde bebek görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne çıkarılmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz gökyüzü görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde renkli yıldız görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, eşit davranılacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde timsah görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde karga görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, adını işiyle duyuracağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments