Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz gökyüzü görmek

Rüyada temiz gökyüzü görmek

Rüyada temiz gökyüzü görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına işarettir.

Rüyada temiz gökyüzü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada temiz gökyüzü görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, küslüklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde araba görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kısmetlerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde pencere görmek helal kazanca sahip olunacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde insan yüzü görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde duman görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kederlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden düşmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, güvensizlik duymaya yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde arapça harfler görmek işlerinin de rast gideceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments