Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç yağdığını görmek

Rüyada pirinç yağdığını görmek

Rüyada pirinç yağdığını görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kem gözlere geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada pirinç yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada pirinç yağdığını görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına yorulur.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker ve pirinç görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına alamet eder.

Rüyada pirinç seçmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada ağzından pirinç çıkarmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç tartmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, hakkıyla kazanca rivayet eder.

Rüyada pirinç yığını görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments