Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zirveden inmek

Rüyada zirveden inmek

Rüyada zirveden inmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada zirveden inmek gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir.

Rüyada zirveden inmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zirveye ulaşmak aksiliklerin baş göstereceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada zirve görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Rüyada zirveye çıktığını görmek helal rızık elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak yeni hobiler edinileceğine, tabiatı kötü olan kişiye, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalet eder.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın zirvesinde görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments