Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göklere uçmak

Rüyada göklere uçmak

Rüyada göklere uçmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarını aşacağına, kazancının da azalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada göklere uçmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı ya da kendinizle ilgili özel bilgileri başkalarıyla paylaşmamalı ya da gizli planlara ya da gruplara dahil olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada göklere uçmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göklerde uçmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğe doğru uçmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökte uçmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada göğsünde sivilce görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, kazancını katbekat arttıracağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökten ses duymak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada göğsünde yatmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün patladığını görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, işindeki verimin artacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments