Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten ses duymak

Rüyada gökten ses duymak

Rüyada gökten ses duymak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, adeta havalara uçacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten ses duymak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Rüyada gökten ses duymak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulur.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü duymak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet eder.

Rüyada gökhan ismini duymak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gök gürlemesi duymak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada gökhan ismi duymak hayırlı ve güzel günler göreceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine işarettir.

Rüyada silahla sesi duymak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi sesi duymak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments