Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökdelenden bakmak

Rüyada gökdelenden bakmak

Rüyada gökdelenden bakmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada gökdelenden bakmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada gökdelenden bakmak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, arabuluculuk yapılacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine tabir olunur.

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere işaret eder.

Rüyada kendini gökdelende görmek kazancında da artış meydana geleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökdelende olduğunu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökdelene çıkmak maaşının artacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gökdelenin yıkıldığını görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments