Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü görmek

Rüyada göğsünü görmek

Rüyada göğsünü görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Rüyada göğsünü gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada kendi göğsünü yalamak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının göğsünü görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, şansının hep açık olacağına işaret eder.

Rüyada kadın göğsü görmek masumluğunu ispat edeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada gökte olduğunu görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bunun farkına varacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalettir.

Rüyada göğsünde ben görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Rüyada göğsü alınmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments