Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün çıktığını görmek

Rüyada göğsünün çıktığını görmek

Rüyada göğsünün çıktığını görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına inanılır.

Rüyada göğsünün çıktığını gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada göğsünün çıktığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yükseleceğine alamet eder.

Rüyada göğsünden kıl çıktığını görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde kıl çıktığını görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden kurt çıktığını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün yarıldığını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada göğsü açık gezmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, mutlu bir evliliğe alamet eder.

Rüyada göğsünün açıldığını görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, belki ölümler görüleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments