Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerpare kayısı görmek

Rüyada şekerpare kayısı görmek

Rüyada şekerpare kayısı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada şekerpare kayısı gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada şekerpare kayısı görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada şekerpare tatlısı görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada şekerpare meyvesi yemek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şekerpare meyvesi görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şekerpare yediğini görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada şekerpare yemek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada şekerpare görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada şekerpare tatlısı yapmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments