Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kayısı vermek

Rüyada ölüye kayısı vermek

Rüyada ölüye kayısı vermek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölüye kayısı vermek gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Rüyada ölüye kayısı vermek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, zengin bir hayat süreceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden kayısı almak dini bütün bir eşe sahip olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış kayısı ağacı görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada kayısı çağlası yemek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada kuru kayısı satın almak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı çekirdeği ekmek hikmete kavuşacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayısı kurdu görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments