Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gögüsten süt aktığını görmek

Rüyada gögüsten süt aktığını görmek

Rüyada gögüsten süt aktığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gögüsten süt aktığını gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada anne sütü aktığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işarettir.

Rüyada anne sütünün aktığını görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden beyaz süt aktığını görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, güzel günler yaşanacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına yorulur.

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sütünün aktığını görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada gögüsten süt aktığını görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments