Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne sütü aktığını görmek

Rüyada anne sütü aktığını görmek

Rüyada anne sütü aktığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne sütü aktığını gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Rüyada anne sütü aktığını görmek daha çok çalışılacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne sütünün aktığını görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada kendinden süt aktığını görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi olarak zarar edileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine alamet eder.

Rüyada sütünün akmasını görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işarettir.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gögüsten süt aktığını görmek hayallerin yarıda kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, imkânlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada birinin göğsünden süt aktığını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments